inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Magnolior på grenen - vita blommor på en bakgrund av abstrakta rökvågor Nr 62464

Taggar: #fototapeter

Fototapet Magnolior på grenen - vita blommor på en bakgrund av abstrakta rökvågor Nr 62464

<%= shipping_time %>
med moms

Blommig fototapet "Magnolior på grenen - vita blommor på en bakgrund av abstrakta rökvågor"

Blommotiv passar utmärkt på fototapeter i stort format och tapeten "Magnolior på grenen - vita blommor på en bakgrund av abstrakta rökvågor" är det bästa exemplet. Magnolior som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den häftiga kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: fototapeter. Dessa accenter skapar helt säkert ett underbart collage av dekorationen "Magnolior på grenen - vita blommor på en bakgrund av abstrakta rökvågor". Produkten "Magnolior på grenen - vita blommor på en bakgrund av abstrakta rökvågor" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Magnolior på grenen - vita blommor på en bakgrund av abstrakta rökvågor" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för garage.

Den här snygga blom-tapeten "Magnolior på grenen - vita blommor på en bakgrund av abstrakta rökvågor" hjälper dig att designa om ditt ditt vardagsrum till en smakfull och unik plats. Magnolior fototapeter i den dominanta färgen Orange, är en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför framhäver blomtapeten "Magnolior på grenen - vita blommor på en bakgrund av abstrakta rökvågor" skönheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka unika idéer om hur man dekorerar med en blomtapet "Magnolior på grenen - vita blommor på en bakgrund av abstrakta rökvågor". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i ditt eget hem.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte