inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
BLACK SALE med upp till -50% rabatt Erbjudandet gäller till 2022.11.30 Upptäck mera

Fototapet Magnolias and celadon rainbow Nr 90587

Fototapet Magnolias and celadon rainbow Nr 90587

<%= shipping_time %>
med moms

Blommig fototapet "Magnolias and celadon rainbow"

Blommotiv passar perfekt på väggdekorer i stort format och tapeten "Magnolias and celadon rainbow" är det bästa exemplet. Magnolior som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den kreativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: abstrakt, natur, blommor, växter, glans, vit, magnolior oraz fototapeter. Dessa element skapar utan tvekan ett perfekt collage av dekorationen "Magnolias and celadon rainbow".

Den här moderna blommiga fototapeten "Magnolias and celadon rainbow" hjälper dig att designa om ditt ditt vardagsrum till en smakfull och unik plats. Magnolior tapeter i den dominanta färgen Vit, blir en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt framhäver blomtapeten "Magnolias and celadon rainbow" skönheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska idéer om hur man dekorerar med blomtapeter "Magnolias and celadon rainbow". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i ditt eget hem.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte