inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-35% på fototapeter till 2022/05/30 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Magnolia blomma bloosom Nr 60413

Fototapet Magnolia blomma bloosom Nr 60413

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet med blommor "Magnolia blomma bloosom"

Blommotiv passar fantastiskt bra på väggdekorer i stort format och den moderna tapeten "Magnolia blomma bloosom" är det bästa exemplet. Magnolior som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den kreativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: natur, blommor, växter, magnolior oraz fototapeter. Dessa accenter skapar helt säkert ett intressant collage av dekorationen "Magnolia blomma bloosom".

Den här underbara blommiga fototapeten "Magnolia blomma bloosom" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och elegant plats. Magnolior tapeter i den dominanta färgen Rosa, är en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt framhäver den blommiga tapeten "Magnolia blomma bloosom" skönheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka unika tips om hur man dekorerar med blommiga fototapeter "Magnolia blomma bloosom". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte