inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter till 2023.01.31 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Floral Poetry Nr 64110

Fototapet Floral Poetry Nr 64110

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet med blommor "Floral Poetry"

Blommotiv passar perfekt på fototapeter i stort format och den moderna tapeten "Floral Poetry" är det bästa exemplet. Magnolior som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den häftiga kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: abstrakt, natur, modern, blommor, växter, glans, vågor, magnolior oraz fototapeter. Dessa detaljer skapar helt säkert ett perfekt collage av dekorationen "Floral Poetry".

Den här snygga fototapeten med blommor "Floral Poetry" hjälper dig att designa om ditt ditt vardagsrum till en smakfull och modern plats. Magnolior tapeter i den dominanta färgen Grå, blir en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt framhäver blomtapeten "Floral Poetry" säregenheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska tips om hur man dekorerar med en blomtapet "Floral Poetry". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i ditt eget hem.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte