inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på fototapeter till 2022.12.08 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Royal Entourage Nr 90446

Fototapet Royal Entourage Nr 90446

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet med blommor "Royal Entourage"

Blommotiv passar perfekt på väggdekorer i stort format och tapeten "Royal Entourage" är det bästa exemplet. Liljor som presenteras på denna blommiga tapet gör intryck tack vare den häftiga kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: natur, blommor, växter, bakgrund, glans, Prydnader, liljor, ljus, kristaller oraz fototapeter. Dessa element skapar utan tvekan ett perfekt collage av dekorationen "Royal Entourage".

Den här underbara blom-tapeten "Royal Entourage" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och unik plats. Liljor tapeter i den dominanta färgen Gul, är en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt förstärker den blommiga tapeten "Royal Entourage" säregenheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska tips om hur man dekorerar med blommiga fototapeter "Royal Entourage". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte