inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-35% på fototapeter till 2022.10.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Lilies in the Tunnel Nr 107366

Fototapet Lilies in the Tunnel Nr 107366

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Blommig fototapet "Lilies in the Tunnel"

Blommotiv passar fantastiskt bra på dekorer i stort format och tapeten "Lilies in the Tunnel" är det bästa exemplet. Liljor som presenteras på denna blommiga tapet gör intryck tack vare den kreativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: modern, blommor, växter, bakgrund, textur, 3D, liljor oraz fototapeter. Dessa accenter skapar helt säkert ett perfekt collage av dekorationen "Lilies in the Tunnel".

Den här moderna fototapeten med blommor "Lilies in the Tunnel" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och elegant plats. Liljor tapeter i den dominanta färgen Grå, blir en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt förstärker blomtapeten "Lilies in the Tunnel" skönheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska idéer om hur man dekorerar med blomtapeter "Lilies in the Tunnel". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen miljö.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte