inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på fototapeter till 2022.12.08 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Fiery Temperament Nr 64178

Fototapet Fiery Temperament Nr 64178

<%= shipping_time %>
med moms

Blommig fototapet "Fiery Temperament"

Blommotiv passar perfekt på fototapeter i stort format och tapeten "Fiery Temperament" är det bästa exemplet. Liljor som presenteras på denna blommiga tapet gör intryck tack vare den häftiga kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: abstrakt, natur, blommor, växter, färgrik, glans, brun, liljor oraz fototapeter. Dessa element skapar helt säkert ett perfekt collage av dekorationen "Fiery Temperament".

Den här snygga blom-tapeten "Fiery Temperament" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och elegant plats. Liljor tapeter i den dominanta färgen Brun, blir en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför framhäver blomtapeten "Fiery Temperament" säregenheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka unika idéer om hur man dekorerar med blommiga fototapeter "Fiery Temperament". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen miljö.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte