inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter till 2023.01.31 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Spring, blommande träd - rosa blommor Nr 60658

Fototapet Spring, blommande träd - rosa blommor Nr 60658

<%= shipping_time %>
med moms

Blommiga fototapeter "Spring, blommande träd - rosa blommor"

Blommotiv passar fantastiskt bra på fototapeter i stort format och den moderna tapeten "Spring, blommande träd - rosa blommor" är det bästa exemplet. Körsbärsblommor som presenteras på denna blommiga tapet gör intryck tack vare den kreativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: natur, blommor, växter, Asien, körsbär oraz fototapeter. Dessa element skapar helt säkert ett underbart collage av dekorationen "Spring, blommande träd - rosa blommor".

Den här underbara blommiga fototapeten "Spring, blommande träd - rosa blommor" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och elegant plats. Körsbärsblommor tapeter i den dominanta färgen Vit, är en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt framhäver blomtapeten "Spring, blommande träd - rosa blommor" skönheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska tips om hur man dekorerar med blomtapeter "Spring, blommande träd - rosa blommor". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen miljö.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte