tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-35% på fototapeter Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Unika fototapeter Iris på Galleri Bimago

I kollektionen av moderna fototapeter Iris kan du upptäcka vackra dekorationer för barnrum. Tack vare ett varierande utbud av moderna tapeter Iris kan du alltid hitta en idealisk dekor för just ditt hem och din inredning. Kollektionen Iris erbjuder ett unikt tema som är modernt och passar väl in i alla heminredningar. På Bimago inspireras vi av motiven Iris för att skapa moderna tapeter. I vår kollektion av vacker tapet Iris finner du väggdekorer för husväggar som är varierande med avseende på stil, färg och storlek. Iris är motiv som lämpar sig lika bra med starka färger såsom med stillsammare nyanser. Om du fördrar moderna fototapeter Iris med starka färger kommer ditt hem bli mera energirikt medans motiv med svagare färger skapar ett lugn som ger en lounge känsla. Ett vackert utbud av färger låter dig enkelt välja bland många motiv i kollektionen Blommor, med den bästa inredningen för just ditt hem.

Show More Show Less

Hitta en fototapet Iris för ditt matsal, kök eller sovrum

För att ett modernt hus ska bli fulländat krävs det unika väggdekorer. I vår kollektion av moderna fototapeter Iris hittar du många dekorationer som är mycket enkla att kombinera med inredningen i ditt hem. Det spelar ingen roll var du placerar fototapeterna Iris så kommer ditt hem att fyllas av stil. En fototapet är en väggdekoration som är färgrik och tillåter dig att att inreda ditt hem på ett superenkelt sätt. I vår kollektion fototapeter Blommor hittar du många idéer om hur du kan förändra hela ditt hem. Moderna tapeter Iris passar perferkt in i inte bara i ett vardagsrum utan våra moderna fototapeter med nyanser av pastell tillåter dig att skapa en skön känsla i din lägenhet. Kollektionen av fototapeter Iris är inte bara idealisk för att inreda vardagsrummet eller somrummet, men även för alla andra rum. Kök, matsal och hall är rum som alla behöver berikas med moderna fototapeter Iris. Dekorationer för vägg i kollektionen Iris låter dig att förvandla ditt hem till ett modernt hem på ett mycket billigt och enkelt sätt.

Fototapeter Iris – ett nytt sätt att inreda ditt hem på!

Våra moderna fototapeter i katergorin Iris är intressanta väggdekorer som bör finnas i alla hem för att skapa en personlig atmosfär. De stilfulla och färgglada motiven är inte bara en av fördelarna med fototapeter Iris, utan materialet som de tillverkas i ger hela intrycket en extra effekt. Tapeterna i kategorin Iris tillverkas i ett fleece liknande material där intrycken är stora. På grund av egenskaperna så täcker materialet utmärkt ojämheter på väggen. På grund av detta så behöver inte fototapeterna i kategorin Iris eller väggen några som helst förberedelser såsom slipning mm. Själva uppsättningen av fototapeterna i kategorin Iris är busenkelt – der räcker med att pensla ut tapetklister på väggen och sätta fast tapeten på väggen. Fototapeter i fleece i kategorin Iris är elastiska och tack vare detta så kan man korrigera deras placering även efter att de fästs på väggen. Vi garanterar att uppsättningen av tapeter Iris kommer verkligen vara smidigt - fleece materialet bidrar även till en isolerande effekt både med värme och akustik. Dessa fördelar är något som alla lägenheter kan dra nytta av när man dekorerar sitt hem med tapeterna Blommor.

Fototapeter i kategorin Iris och över 2000 andra vackra väggdekorer

I vårt Galleri hittar du äver 2000 motiv på moderna fototapeter. Ett stort och varierande sortiment gör att du alltid kommer att finna den bästa fototapetern för din lägenhet. Kollektionen Iris representerar endast en bråkdel av många utföranden på tapeter som erbjuds. Varje kollektion av tavlor inspireras av många olika teman. I vår online-butik på Bimago finner du en mångfald av motiv som blommor, landskap och geometriska mönster. Bland våra fototapeter hittar du både moderna motiv såväl som vintage motiv. Kollektionen Iris och alla andra kollektioner av fototapeter hjälper dig att skapa en unik karaktär oavsett rum som är raffinerad. Dessutom kan våra tapeter vackert kombineras med andra väggdekorer. Om du tycker om vår kollektion av tapeter Iris, missa inte tillfället att upptäcka övriga motiv bland många produkter som finns tillgängliga i vårt galleri. Blommor är motiv som kan bli ett fast dekorativt element i ditt hem – moderna tapeter, tavlor och väggdekorer hjälper dig att skapa en unik känsla i ditt hem.