bimago
-25% på canvastavlor och posters Erbjudandet gäller till 2020.10.20 Upptäck

Fototapeter Iris till alla rum, kök och badrum

Unika fototapeter Iris på Galleri Bimago

I kollektionen av fototapet Iris kan du upptäcka fantastiska dekorationer för sovrum. Tack vare ett stort urval av tapeter Iris kan du alltid hitta en idealisk dekor för just ditt hem och din inredning. Kollektionen Iris erbjuder ett unikt tema som är modernt och passar väl in i alla heminredningar. På Bimago inspireras vi av motiven Iris för att skapa moderna tapeter. I vår kollektion av vacker tapet Iris finner du väggdekorer för väggar som är unika med avseende på stil, färg och dimensioner. Iris är motiv som lämpar sig lika bra med intensiva färger såsom med stillsammare nyanser. Om du fördrar fototapeter Iris med starka färger kommer ditt hem bli mera energirikt medans motiv med svagare färger skapar ett lugn som ger en avslappnand känsla. Ett vackert utbud av färger låter dig med lätthet välja bland många motiv i kollektionen Blommor, med den bästa inredningen för just ditt hem.

Show More Show Less

Hitta en fototapet Iris för ditt vardagsrum, sovrum eller kök

För att ett modernt hus ska bli fulländat krävs det vackra väggdekorer. I vår kollektion av fototapet Iris hittar du en mångfald av produkter som är mycket enkla att kombinera med inredningen i ditt vardagsrum. Det spelar ingen roll var du placerar fototapeterna Iris så kommer ditt hem att fyllas av elegans. En fototapet är en väggdekoration som är kulörrik och tillåter dig att att inreda ditt hem på ett superenkelt sätt. I vår kollektion fototapeter Blommor hittar du stort utbud av idéer om hur du kan förnya hela ditt hem. Moderna tapeter Iris passar perferkt in i inte bara i ett vardagsrum utan våra fototapeter med färger av pastell tillåter dig att skapa en en mysig atmosfär i ditt hem. Kollektionen av fototapeter Iris är inte bara idealisk för att inreda vardagsrummet eller somrummet, men även för alla andra rum. Entréen, matsal och kök är rum som alla behöver berikas med fototapeter Iris. Dekorationer för väggar i kollektionen Iris låter dig att förvandla din lägenhet till ett modernt hem på ett mycket billigt och enkelt sätt.

Fototapeter Iris – ett nytt sätt att inreda ditt hem på!

Våra fototapeter i katergorin Iris är originella väggdekorer som bör finnas i alla hem för att skapa en personlig stil. De stilfulla och fantastiskt färgsatta motiven är inte bara en av fördelarna med moderna fototapeter Iris, utan även materialet som de tillverkas i ger hela intrycket en extra effekt. Tapeterna i kategorin Iris tillverkas i ett fleece liknande material där effekterna är stora. På grund av egenskaperna så har materialt fantastiska maskeringsegenskaper där ojämheter på väggen. På grund av detta så behöver inte fototapeterna i kategorin Iris eller väggen några som helst förbehandling såsom slipning mm. Själva uppsättningen av fototapeterna i kategorin Iris är busenkelt – der räcker med att pensla ut tapetklister på väggen och sätta fast tapeten på väggen. Fototapeter i fleece i kategorin Iris är elastiska och tack vare detta så kan man justera deras placering även efter att de fästs på väggen. Vi garanterar att uppsättningen av tapeter Iris kommer verkligen vara enkelt - fleece materialet bidrar även till en isolerande effekt både med värme och akustik. Dessa fördelar är något som alla hus kan dra nytta av när man inreder sitt hem med tapeterna Blommor.

Fototapeter i kategorin Iris och över 2000 andra vackra väggdekorer

I vårt Galleri hittar du äver 2000 förslag på cafototapeter. Ett stort och motivrikt sortiment gör att du alltid kommer att finna den underbara fototapetern för din lägenhet. Kollektionen Iris representerar enbart en bråkdel av många motiv på tapeter som erbjuds. Varje kollektion av tavlor inspireras av många olika teman. I vårt Online-galleri på Bimago finner du en mångfald av motiv som landskap, städer och grafitti. Bland våra fototapeter hittar du både moderna motiv såväl som retro motiv. Kollektionen Iris och alla andra kollektioner av fototapeter hjälper dig att skapa en unik känsla oavsett rum som är stilfull. Dessutom kan våra tapeter vackert kombineras med andra väggdekorer. Om du tycker om vår kollektion av tapeter Iris, ska du besöka våra övriga inspirationer bland många produkter som finns tillgängliga i vårt galleri. Blommor är motiv som kan bli ett fast dekorativt element i ditt hem – moderna tapeter, tavla och wallies hjälper dig att skapa en unik känsla i ditt hem.