inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter till 2023.09.26 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Flowers in Vintage Style Nr 135748

Taggar: #fototapeter

Fototapet Flowers in Vintage Style Nr 135748

<%= shipping_time %>
med moms

Blommig fototapet "Flowers in Vintage Style"

Blommotiv passar fantastiskt bra på fototapeter i stort format och tapeten "Flowers in Vintage Style" är det bästa exemplet. Blommor som presenteras på denna blommiga tapet väcker uppmärksamhet tack vare den innovativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: blommor, färgrik oraz trends. Dessa accenter skapar helt säkert ett underbart collage av dekorationen "Flowers in Vintage Style".

Den här snygga fototapeten med blommor "Flowers in Vintage Style" hjälper dig att designa om ditt ditt sovrum till en smakfull och unik plats. Blommor tapeter i den dominanta färgen Färgstarkt, blir en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför framhäver den blommiga tapeten "Flowers in Vintage Style" skönheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska tips om hur man dekorerar med blommiga fototapeter "Flowers in Vintage Style". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte