inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Vårfärger grön - natur med växter och fjärilar på vit bakgrund Nr 60742

Taggar: #fototapeter

Fototapet Vårfärger grön - natur med växter och fjärilar på vit bakgrund Nr 60742

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis leverans

Blommiga fototapeter "Vårfärger grön - natur med växter och fjärilar på vit bakgrund"

Blommotiv passar utmärkt på fototapeter i stort format och tapeten "Vårfärger grön - natur med växter och fjärilar på vit bakgrund" är det bästa exemplet. Äng som presenteras på denna blommiga tapet gör intryck tack vare den originella kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: fototapeter. Dessa accenter skapar helt säkert ett underbart collage av dekorationen "Vårfärger grön - natur med växter och fjärilar på vit bakgrund". Produkten "Vårfärger grön - natur med växter och fjärilar på vit bakgrund" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Vårfärger grön - natur med växter och fjärilar på vit bakgrund" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för trapphus.

Den här underbara blommiga fototapeten "Vårfärger grön - natur med växter och fjärilar på vit bakgrund" hjälper dig att designa om ditt ditt vardagsrum till en smakfull och elegant plats. Äng fototapeter i den dominanta färgen Grön, är en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför framhäver den blommiga tapeten "Vårfärger grön - natur med växter och fjärilar på vit bakgrund" skönheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka unika idéer om hur man dekorerar med en blomtapet "Vårfärger grön - natur med växter och fjärilar på vit bakgrund". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter djur Fototapeter Äng Fototapeter fjärilar Fototapeter pioner
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte