inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
BLACK SALE med upp till -50% rabatt Erbjudandet gäller till 2022.11.30 Upptäck mera

Fototapet Grönt fält och lila blommor Nr 60471

Fototapet Grönt fält och lila blommor Nr 60471

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet med blommor "Grönt fält och lila blommor"

Blommotiv passar fantastiskt bra på väggdekorer i stort format och den moderna tapeten "Grönt fält och lila blommor" är det bästa exemplet. Äng som presenteras på denna blommiga tapet gör intryck tack vare den kreativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: natur, blommor, växter, äng, gräs oraz fototapeter. Dessa element skapar helt säkert ett underbart collage av dekorationen "Grönt fält och lila blommor".

Den här moderna blom-tapeten "Grönt fält och lila blommor" hjälper dig att designa om ditt ditt sovrum till en smakfull och elegant plats. Äng tapeter i den dominanta färgen Lila, blir en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt förstärker den blommiga tapeten "Grönt fält och lila blommor" skönheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka unika idéer om hur man dekorerar med blommiga fototapeter "Grönt fält och lila blommor". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i ditt eget hem.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte