inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
BLACK SALE med upp till -50% rabatt Erbjudandet gäller till 2022.11.30 Upptäck mera

Fototapet En äng med en vallmo bland Bluets Nr 60479

Fototapet En äng med en vallmo bland Bluets Nr 60479

<%= shipping_time %>
med moms

Blommiga fototapeter "En äng med en vallmo bland Bluets"

Blommotiv passar fantastiskt bra på fototapeter i stort format och den moderna tapeten "En äng med en vallmo bland Bluets" är det bästa exemplet. Äng som presenteras på denna blommiga tapet väcker uppmärksamhet tack vare den originella kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: natur, blommor, växter, äng oraz fototapeter. Dessa accenter skapar helt säkert ett underbart collage av dekorationen "En äng med en vallmo bland Bluets".

Den här snygga blommiga fototapeten "En äng med en vallmo bland Bluets" hjälper dig att designa om ditt ditt vardagsrum till en smakfull och unik plats. Äng tapeter i den dominanta färgen Grön, är en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt framhäver blomtapeten "En äng med en vallmo bland Bluets" skönheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska tips om hur man dekorerar med en blomtapet "En äng med en vallmo bland Bluets". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte