inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-30% på fototapeter till 2022/05/23 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Colors of spring: red Nr 60747

Fototapet Colors of spring: red Nr 60747

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Blommig fototapet "Colors of spring: red"

Blommotiv passar fantastiskt bra på fototapeter i stort format och den moderna tapeten "Colors of spring: red" är det bästa exemplet. Äng som presenteras på denna blommiga tapet väcker uppmärksamhet tack vare den häftiga kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: abstrakt, natur, blommor, växter, äng, fjärilar, vår oraz fototapeter. Dessa detaljer skapar utan tvekan ett intressant collage av dekorationen "Colors of spring: red".

Den här underbara blommiga fototapeten "Colors of spring: red" hjälper dig att designa om ditt ditt vardagsrum till en smakfull och elegant plats. Äng tapeter i den dominanta färgen Röd, blir en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt förstärker den blommiga tapeten "Colors of spring: red" skönheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska tips om hur man dekorerar med blommiga fototapeter "Colors of spring: red". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter Äng Fototapeter blommigt Fototapeter blommor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte