inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter till 2023.12.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Wooden Squares - ett grafiskt motiv som kombinerar trä med olika texturer. Nr 61781

Fototapet Wooden Squares - ett grafiskt motiv som kombinerar trä med olika texturer. Nr 61781

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Wooden Squares - ett grafiskt motiv som kombinerar trä med olika texturer."

Tapet "Wooden Squares - ett grafiskt motiv som kombinerar trä med olika texturer." i kategorin Bakgrunder och mönster är en underbar dekoration för att förnya - Fototapet "Wooden Squares - ett grafiskt motiv som kombinerar trä med olika texturer." och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Wooden Squares - ett grafiskt motiv som kombinerar trä med olika texturer." är: bakgrund, textur, trä oraz fototapeter.

Fototapet "Wooden Squares - ett grafiskt motiv som kombinerar trä med olika texturer." - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Wooden Squares - ett grafiskt motiv som kombinerar trä med olika texturer." som är lite större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Du kan också beställa produkten "Wooden Squares - ett grafiskt motiv som kombinerar trä med olika texturer." som en tvättbar tapet "Wooden Squares - ett grafiskt motiv som kombinerar trä med olika texturer.", som låter dig dekorera ditt kök eller badrum. Den största delen färg på tapet "Wooden Squares - ett grafiskt motiv som kombinerar trä med olika texturer." är Brun. Dessa vackra wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Wooden Squares - ett grafiskt motiv som kombinerar trä med olika texturer." med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Wooden Squares - ett grafiskt motiv som kombinerar trä med olika texturer." och andra tapeter ifrån kategorin Bakgrunder och mönster samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Wooden Squares - ett grafiskt motiv som kombinerar trä med olika texturer." är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter bakgrunder och mönster
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte