inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
BLACK SALE med upp till -50% rabatt Erbjudandet gäller till 2022.11.30 Upptäck mera

Fototapet Vatten droppar på blått glas Nr 61061

Fototapet Vatten droppar på blått glas Nr 61061

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet "Vatten droppar på blått glas"

Är Fototapet "Vatten droppar på blått glas" en lämplig väggdekor för din lägenhet? Absolut! Om du lägger stor vikt på modern och trendig design. Våra fototapeter"Vatten droppar på blått glas" är designade utav unga och begåvade formgivare som hämtar inspiration ifrån de senaste trenderna runt om i världen

Våra fototapeter "Vatten droppar på blått glas" ifrån kategorin Bakgrunder och mönster (Huvudfärg: Blå) ärknutna till följande motiv: bakgrund, vatten oraz fototapeter. Fototapet "Vatten droppar på blått glas" på Bimago består inte bara vacker design, utan också av material av bästa kvalitet och en högteknologisk professionell tillverkning. Tryck upp till 600dpi garanterar den bästa tänkbara kvaliteten på "Vatten droppar på blått glas" och matrialet (nonwoven) är avvisande mot smuts och gör det mycket lätt.att montera.

Vad behövs för att montera din fototapet "Vatten droppar på blått glas" i vardagsrummet eller sovrummet? Du behöver några verktyg och tapetklister och (klisterpensel, roller och sax). Ont om tid att införskaffa detta? Beställ din Bimago Deco Set bekvämt och enkelt tillsammans med din fototapet i fleece "[product title]" (du hittar alla tillbehör "tillbehör" på varje produktsida).

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte