tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-35% på fototapeter Erbjudandet gäller till 2021.05.17

Fototapet Vatten droppar på blått glas, Nr 61061

<%= shipping_time %>
med moms
+ fraktkostnader från 134,10 kr

Fototapet "Vatten droppar på blått glas"

Är Fototapet "Vatten droppar på blått glas" en lämplig väggdekor för din lägenhet? Absolut! Om du lägger stor vikt på modern och trendig design. Våra fototapeter"Vatten droppar på blått glas" är designade utav unga och begåvade formgivare som hämtar inspiration ifrån de senaste trenderna runt om i världen

Våra fototapeter "Vatten droppar på blått glas" ifrån kategorin Bakgrunder och mönster (Huvudfärg: Blå) ärknutna till följande motiv: bakgrund, vatten oraz fototapeter. Fototapet "Vatten droppar på blått glas" på Bimago består inte bara vacker design, utan också av material av bästa kvalitet och en högteknologisk professionell tillverkning. Tryck upp till 600dpi garanterar den bästa tänkbara kvaliteten på "Vatten droppar på blått glas" och matrialet (nonwoven) är avvisande mot smuts och gör det mycket lätt.att montera.

Vad behövs för att montera din fototapet "Vatten droppar på blått glas" i vardagsrummet eller sovrummet? Du behöver några verktyg och tapetklister och (klisterpensel, roller och sax). Ont om tid att införskaffa detta? Beställ din Bimago Deco Set bekvämt och enkelt tillsammans med din fototapet i fleece "[product title]" (du hittar alla tillbehör "tillbehör" på varje produktsida).