inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-40% på fototapeter till 2023.02.09 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Fototapet Palisade Nr 63856

Fototapet Palisade Nr 63856

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet "Palisade"

Fototapet "Palisade" i kategorin Trä hemma ? Släpp loss och dekorera fritt med våra fondtapeter i ditt sovrum, vardagsrum - entré eller matsal. modern tapet "Palisade" finns i olika utföranden - tack vare det kan du anpassa storleken på tapeten till det tillgängliga utrymmet på väggen. Kom ihåg att du inte behövertapet på hela väggen för att det ska bli effektfullt - en mindre storlek av tapeten som endast upptar en del av väggen kan dela av rummet (t.ex. optiskt separera köket från vardagsrummet).

"Palisade" huvudfärgen Brun, och dekorativa motiv:

Fototapet "Palisade" och fler fototapeter i kategorin Trä tillverkas i hög upplösning (upp till 600 dpi), vilket garanterar en utmärkt kvalitet. Trycket på tapeten "Palisade" är ekologiskt och utan parfym och tonern som vi använder är 100% säker och hälsosam . Därför kan du tryggt tillämpa "Palisade"på väggarna i sovrummet eller vardagsrummet .

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte