inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på fototapeter till 2023.02.05 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Grey Island Nr 89029

Fototapet Grey Island Nr 89029

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet "Grey Island"

Är Fototapet "Grey Island" en lämplig väggdekor för din lägenhet? Absolut! Om du lägger stor vikt på modern och trendig design. Våra fototapeter"Grey Island" är designade utav unga och begåvade formgivare som hämtar inspiration ifrån de senaste trenderna runt om i världen

Våra fototapeter "Grey Island" ifrån kategorin Trä (Huvudfärg: Grå) ärknutna till följande motiv: bakgrund, textur, mönster, trä, grå oraz fototapeter. Fototapet "Grey Island" på Bimago består inte bara vacker design, utan också av material av bästa kvalitet och en högteknologisk professionell tillverkning. Tryck upp till 600dpi garanterar den bästa tänkbara kvaliteten på "Grey Island" och matrialet (nonwoven) är avvisande mot smuts och gör det lätt.att montera.

Vad behövs för att montera din fototapet "Grey Island" i vardagsrummet eller sovrummet? Du behöver tapetklister och några verktyg och (klisterpensel, roller och sax). Ont om tid att införskaffa detta? Beställ din Bimago Deco Set bekvämt och enkelt tillsammans med din fleece fototapet "[product title]" (du hittar alla tillbehör "tillbehör" på varje produktsida).

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter provensalska Fototapeter rustika Fototapeter shabby chic Fototapeter trä
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte