inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-35% på fototapeter till 2022.07.04 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Ivy - green creeper Nr 60936

Fototapet Ivy - green creeper Nr 60936

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr
Det lägsta priset under de senaste 30 dagarna:

Tapet "Ivy - green creeper"

Dekorativa tapet "Ivy - green creeper" i kategorin Tegel är en underbar dekoration för att förnya - Fototapet "Ivy - green creeper" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Ivy - green creeper" är: växter, bakgrund, textur, mönster, tegel oraz fototapeter.

Fototapet "Ivy - green creeper" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Ivy - green creeper" som är lite större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Ivy - green creeper" är Grå. Dessa unika väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Ivy - green creeper" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Ivy - green creeper" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Tegel samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Ivy - green creeper" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte