inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Industriell bakgrund - enhetlig bakgrund med mönster av gammalt rött tegel Nr 97377

Taggar: #fototapeter

Fototapet Industriell bakgrund - enhetlig bakgrund med mönster av gammalt rött tegel Nr 97377

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet "Old Brick Wall"

Fototapet "Old Brick Wall" i kategorin Tegel hemma ? Släpp loss och dekorera fritt med våra dekorativa fondtapeter i ditt sovrum, vardagsrum - entré eller entré . fototapet "Old Brick Wall" finns i olika utföranden - tack vare det kan du anpassa storleken på tapeten till det tillgängliga utrymmet på väggen. Kom ihåg att du inte behövertapet på hela väggen för att det ska bli effektfullt - en mindre storlek av tapeten som endast upptar en del av väggen kan dela av rummet (t.ex. optiskt separera köket från vardagsrummet).

"Old Brick Wall" huvudfärgen Orange, och dekorativa motiv:

Fototapet "Old Brick Wall" och fler fototapeter i kategorin Tegel tillverkas i hög upplösning (upp till 600 dpi), vilket garanterar en utmärkt fantastisk kvalitet. Trycket på tapeten "Old Brick Wall" är ekologiskt och utan parfym och tonern som vi använder uppfyller kraven för att vara lämpliga för kontakt med livsmedel. Därför kan du tryggt tillämpa "Old Brick Wall" rummet där de små tillbringar mycket tid.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte