tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-35% på fototapeter till 2021.09.27 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Colourful Brick, Nr 97920

Fototapet Colourful Brick, Nr 97920

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Colourful Brick"

Unika tapet "Colourful Brick" i kategorin Tegel är en perfekt dekoration för att för stora ytor - Fototapet "Colourful Brick" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Colourful Brick" är: bakgrund, modern, färgrik, textur, urban, tegel oraz fototapeter.

Fototapet "Colourful Brick" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Colourful Brick" som är något större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Colourful Brick" är Färgstarkt. Dessa vackra väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Colourful Brick" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Colourful Brick" och andra tapeter ifrån kategorin Tegel samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Colourful Brick" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter för barn Fototapeter för tonåringar