inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på fototapeter till 2023.02.05 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Border of Greynesses Nr 64245

Fototapet Border of Greynesses Nr 64245

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Border of Greynesses"

Tapet "Border of Greynesses" i kategorin Tegel är en perfekt dekoration för att för stora ytor - Fototapet "Border of Greynesses" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Border of Greynesses" är: bakgrund, modern, textur, arkitektur, urban, grå, tegel, betong oraz fototapeter.

Fototapet "Border of Greynesses" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Border of Greynesses" som är lite större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Border of Greynesses" är Grå. Dessa originella wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Border of Greynesses" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Border of Greynesses" och andra tapeter ifrån kategorin Tegel samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Border of Greynesses" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter tegel
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte