inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-30% på fototapeter till 2022.12.04 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Stony Barriere Nr 90547

Fototapet Stony Barriere Nr 90547

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Stony Barriere"

Dekorativa tapet "Stony Barriere" i kategorin Sten är en perfekt dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Fototapet "Stony Barriere" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Stony Barriere" är: bakgrund, modern, textur, arkitektur, urban, sten, grå, betong oraz fototapeter.

Fototapet "Stony Barriere" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Stony Barriere" som är något större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Stony Barriere" är Grå. Dessa originella väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Stony Barriere" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Stony Barriere" och andra tapeter ifrån kategorin Sten samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Stony Barriere" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter futuristiska Fototapeter kolonial Fototapeter sten Fototapeter betong
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte