inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Grå stenstrand - bakgrund med enhetligt mönster av olika stenar på sanden Nr 64842

Taggar: #fototapeter

Fototapet Grå stenstrand - bakgrund med enhetligt mönster av olika stenar på sanden Nr 64842

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Grå stenstrand - bakgrund med enhetligt mönster av olika stenar på sanden"

Modern tapet "Grå stenstrand - bakgrund med enhetligt mönster av olika stenar på sanden" i kategorin Sten är en fantastisk dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Fototapet "Grå stenstrand - bakgrund med enhetligt mönster av olika stenar på sanden" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Grå stenstrand - bakgrund med enhetligt mönster av olika stenar på sanden" är: fototapeter.

Fototapet "Grå stenstrand - bakgrund med enhetligt mönster av olika stenar på sanden" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Grå stenstrand - bakgrund med enhetligt mönster av olika stenar på sanden" som är lite större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Du kan också beställa produkten "Grå stenstrand - bakgrund med enhetligt mönster av olika stenar på sanden" som en vattentät tapet "Grå stenstrand - bakgrund med enhetligt mönster av olika stenar på sanden", som låter dig dekorera badrum eller hall eller kök. Den största delen färg på tapet "Grå stenstrand - bakgrund med enhetligt mönster av olika stenar på sanden" är Grå. Dessa originella wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Grå stenstrand - bakgrund med enhetligt mönster av olika stenar på sanden" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Grå stenstrand - bakgrund med enhetligt mönster av olika stenar på sanden" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Sten samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Grå stenstrand - bakgrund med enhetligt mönster av olika stenar på sanden" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter sten
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte