inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter till 2023.12.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Gyllene juveler på en quiltad bakgrund - komposition i glamour stil Nr 138143

Fototapet Gyllene juveler på en quiltad bakgrund - komposition i glamour stil Nr 138143

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet "Gyllene juveler på en quiltad bakgrund - komposition i glamour stil"

Är Fototapet "Gyllene juveler på en quiltad bakgrund - komposition i glamour stil" en lämplig väggdekor för din lägenhet? Absolut! Om du lägger stor vikt på modern och trendig design. Våra tapeter"Gyllene juveler på en quiltad bakgrund - komposition i glamour stil" är designade utav unga och begåvade formgivare som hämtar inspiration ifrån de senaste trenderna runt om i världen

Våra tapeter "Gyllene juveler på en quiltad bakgrund - komposition i glamour stil" ifrån kategorin Bakgrunder och mönster (Huvudfärg: Krämvit) ärknutna till följande motiv: Prydnader, guldig, glamour oraz fototapeter. Fototapet "Gyllene juveler på en quiltad bakgrund - komposition i glamour stil" på Bimago består inte bara vacker design, utan också av material av yttersta kvalitet och en högteknologisk professionell tillverkning. Tryck upp till 600dpi garanterar den bästa möjliga kvaliteten på "Gyllene juveler på en quiltad bakgrund - komposition i glamour stil" och matrialet (nonwoven) är avvisande mot smuts och gör det mycket enkelt.att montera.

Vad behövs för att montera din fototapet i fleece "Gyllene juveler på en quiltad bakgrund - komposition i glamour stil" i vardagsrummet eller sovrummet? Du behöver några verktyg och tapetklister och (klisterpensel, roller och sax). Ont om tid att införskaffa detta? Beställ din Bimago Deco Set bekvämt och enkelt tillsammans med din fototapet i fleece "[product title]" (du hittar alla tillbehör "tillbehör" på varje produktsida).

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte