Fototapet Violet pixel, Nr 60783

Teknik:

Tillbehör:

<%= shipping_time %>
med moms + fraktkostnader från 134,10 kr

Tapet "Violet pixel"

Trendiga tapet "Violet pixel" i kategorin Geometrier är en fantastisk dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Fototapet "Violet pixel" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Violet pixel" är: bakgrund, mönster, geometrisk, geometriska former oraz fototapeter.

Fototapet "Violet pixel" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Violet pixel" som är något större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Violet pixel" är Lila. Dessa vackra väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Violet pixel" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Violet pixel" och andra tapeter ifrån kategorin Geometrier samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Violet pixel" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.