tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-35% på fototapeter till 2021.09.27 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Oriental ornament, Nr 60144

Fototapet Oriental ornament, Nr 60144

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Oriental ornament"

Dekorativa tapet "Oriental ornament" i kategorin Geometrier är en fantastisk dekoration för att för stora ytor - Fototapet "Oriental ornament" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Oriental ornament" är: bakgrund, mönster, geometrisk, geometriska former, orientera, mosaik oraz fototapeter.

Fototapet "Oriental ornament" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Oriental ornament" som är lite större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Oriental ornament" är Brun. Dessa originella wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Oriental ornament" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Oriental ornament" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Geometrier samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Oriental ornament" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.