tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter
-50% på fototapeter till 2021.10.21 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Blått vatten med bubblor, Nr 60773

Fototapet Blått vatten med bubblor, Nr 60773

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet "Blått vatten med bubblor"

Är Fototapet "Blått vatten med bubblor" en lämplig heminredning för din lägenhet? Absolut! Om du lägger stor vikt på modern och trendig design. Våra nonwoven tapeter"Blått vatten med bubblor" är designade utav unga och begåvade formgivare som hämtar inspiration ifrån de senaste trenderna runt om i världen

Våra nonwoven tapeter "Blått vatten med bubblor" ifrån kategorin Geometrier (Huvudfärg: Blå) ärknutna till följande motiv: bakgrund, mönster, geometrisk, geometriska former, vatten oraz fototapeter. Fototapet "Blått vatten med bubblor" på Bimago består inte bara vacker design, utan också av material av bästa kvalitet och en högteknologisk professionell tillverkning. Tryck upp till 600dpi garanterar den bästa möjliga kvaliteten på "Blått vatten med bubblor" och matrialet (nonwoven) är avvisande mot smuts och gör det mycket enkelt.att montera.

Vad behövs för att montera din fototapet "Blått vatten med bubblor" i vardagsrummet eller sovrummet? Du behöver tapetklister och några verktyg och (klisterpensel, roller och sax). Ont om tid att införskaffa detta? Beställ din Bimago Deco Set bekvämt och enkelt tillsammans med din fleece fototapet "[product title]" (du hittar alla tillbehör "tillbehör" på varje produktsida).