BLACK DAYS upp till -70% rabatt Erbjudandet gäller till 2020.11.30 Visa

Fototapet Svart och vitt retrostil, Nr 60806

Teknik:

Tillbehör:

<%= shipping_time %>
med moms
+ fraktkostnader från 134,10 kr

Tapet "Svart och vitt retrostil"

Tapet "Svart och vitt retrostil" i kategorin Dekoration är en perfekt dekoration för att förnya - Fototapet "Svart och vitt retrostil" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Svart och vitt retrostil" är: abstrakt, bakgrund, svartvitt, mönster, Vintage, retro, Prydnader, Barock oraz fototapeter.

Fototapet "Svart och vitt retrostil" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Svart och vitt retrostil" som är något större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Svart och vitt retrostil" är Svartvitt. Dessa vackra wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Svart och vitt retrostil" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Svart och vitt retrostil" och andra tapeter ifrån kategorin Dekoration samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Svart och vitt retrostil" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.