BLACK DAYS upp till -70% rabatt Erbjudandet gäller till 2020.11.30 Visa

Fototapet Palatial wall, Nr 60211

Teknik:

Tillbehör:

<%= shipping_time %>
med moms
+ fraktkostnader från 134,10 kr

Tapet "Palatial wall"

Unika tapet "Palatial wall" i kategorin Dekoration är en underbar dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Fototapet "Palatial wall" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Palatial wall" är: bakgrund, mönster, konstnärlig, Vintage, retro, Prydnader, Barock oraz fototapeter.

Fototapet "Palatial wall" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Palatial wall" som är något större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Palatial wall" är Vit. Dessa vackra wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Palatial wall" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Palatial wall" och andra tapeter ifrån kategorin Dekoration samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Palatial wall" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.