-25% på fototapeter Erbjudandet gäller till 2021.01.25

Fototapet Land of the Fireflies, Nr 97137

Teknik: product.view.technique.descriptiontrigger.wallpapers

<%= shipping_time %>
med moms
+ fraktkostnader från 134,10 kr

Tapet "Land of the Fireflies"

Trendiga tapet "Land of the Fireflies" i kategorin Dekoration är en fantastisk dekoration för att förnya - Fototapet "Land of the Fireflies" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Land of the Fireflies" är: abstrakt, bakgrund, mönster, Vintage, retro, Prydnader, Barock oraz fototapeter.

Fototapet "Land of the Fireflies" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Land of the Fireflies" som är lite större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Land of the Fireflies" är Beige. Dessa vackra väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Land of the Fireflies" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Land of the Fireflies" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Dekoration samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Land of the Fireflies" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.