tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter
-50% på fototapeter till 2021.10.28 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck

Fototapet Golden Butterfly, Nr 60102

Fototapet Golden Butterfly, Nr 60102

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Golden Butterfly"

Dekorativa tapet "Golden Butterfly" i kategorin Dekoration är en perfekt dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Fototapet "Golden Butterfly" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Golden Butterfly" är: natur, bakgrund, mönster, Vintage, orientera, retro, Prydnader, etnisk, fjärilar, Barock, svart oraz fototapeter.

Fototapet "Golden Butterfly" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Golden Butterfly" som är något större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Golden Butterfly" är Svart. Dessa unika wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Golden Butterfly" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Golden Butterfly" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Dekoration samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Golden Butterfly" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.