BLACK DAYS upp till -70% rabatt Erbjudandet gäller till 2020.11.30 Visa

Fototapet Distinguished duet, Nr 60085

Teknik:

Tillbehör:

<%= shipping_time %>
med moms
+ fraktkostnader från 134,10 kr

Tapet "Distinguished duet"

Dekorativa tapet "Distinguished duet" i kategorin Dekoration är en fantastisk dekoration för att förnya - Fototapet "Distinguished duet" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Distinguished duet" är: abstrakt, bakgrund, mönster, Vintage, retro, Prydnader, Barock oraz fototapeter.

Fototapet "Distinguished duet" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Distinguished duet" som är lite större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Distinguished duet" är Beige. Dessa unika wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Distinguished duet" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Distinguished duet" och andra tapeter ifrån kategorin Dekoration samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Distinguished duet" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.