BLACK DAYS upp till -70% rabatt Sista dagen på erbjudandet! Erbjudandet gäller: : :

Fototapet White flowers and stone, Nr 60698

Teknik:

Tillbehör:

<%= shipping_time %>
med moms
+ fraktkostnader från 134,10 kr

Tapet "White flowers and stone"

Trendiga tapet "White flowers and stone" i kategorin Blommigt är en underbar dekoration för att för stora ytor - Fototapet "White flowers and stone" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "White flowers and stone" är: abstrakt, bakgrund, mönster, liljor oraz fototapeter.

Fototapet "White flowers and stone" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "White flowers and stone" som är något större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "White flowers and stone" är Pärlemor. Dessa vackra wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "White flowers and stone" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "White flowers and stone" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Blommigt samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "White flowers and stone" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.