BLACK DAYS upp till -70% rabatt Sista dagen på erbjudandet! Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Sommar, Nr 60815

Teknik:

Tillbehör:

<%= shipping_time %>
med moms
+ fraktkostnader från 134,10 kr

Fototapet "Sommar"

Är Fototapet "Sommar" en lämplig väggdekor för din lägenhet? Absolut! Om du lägger stor vikt på modern och trendig design. Våra tapeter"Sommar" är designade utav unga och begåvade formgivare som hämtar inspiration ifrån de senaste trenderna runt om i världen

Våra tapeter "Sommar" ifrån kategorin Blommigt (Huvudfärg: Färgstarkt) ärknutna till följande motiv: växter, bakgrund, löv, mönster oraz fototapeter. Fototapet "Sommar" på Bimago består inte bara underbar design, utan också av material av yttersta kvalitet och en högteknologisk professionell tillverkning. Tryck upp till 600dpi garanterar den bästa möjliga kvaliteten på "Sommar" och matrialet (nonwoven) är avvisande mot smuts och gör det mycket enkelt.att montera.

Vad behövs för att montera din fototapet "Sommar" i vardagsrummet eller sovrummet? Du behöver några verktyg och tapetklister och (klisterpensel, roller och sax). Ont om tid att införskaffa detta? Beställ din Bimago Deco Set bekvämt och enkelt tillsammans med din fototapet i fleece "[product title]" (du hittar alla tillbehör "tillbehör" på varje produktsida).