-30% på fototapeter Erbjudandet gäller till 2020.12.07

Fototapet Färska färg, Nr 60735

Teknik:

Tillbehör:

<%= shipping_time %>
med moms
+ fraktkostnader från 134,10 kr

Tapet "Färska färg"

Unika tapet "Färska färg" i kategorin Blommigt är en underbar dekoration för att för stora ytor - Fototapet "Färska färg" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Färska färg" är: växter, bakgrund, blommor, mönster, vallmo oraz fototapeter.

Fototapet "Färska färg" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Färska färg" som är lite större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Färska färg" är Grön. Dessa vackra väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Färska färg" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Färska färg" och andra tapeter ifrån kategorin Blommigt samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Färska färg" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.