inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-35% på fototapeter till 2022.10.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Women’s Night Nr 136511

Fototapet Women’s Night Nr 136511

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Abstrakta tapeter "Women’s Night"

Abstrakta tapeter som "Women’s Night" är en unik väggdekoration tappning, som gör att du kan förvandla ditt vardagsrum eller någon annan miljö i bara ett fåtal steg . Tack vare tapetens unika komposition, fångar den blicken direkt. Färgen Svartvitt, som tillsammans med andra nyanser skapar exceptionella kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i valfri färgskala. Vi rekommenderar att du väljer den stora "Women’s Night" tapeten så att det vackra motivet kommer att synas väl i ditt hem.

Abstrakta designtapeter "Women’s Night" är en dekoration dedikerad till alla som gillar avant-garde-design . I den unika sammansättningen av motiv som: abstrakt, svartvitt oraz trends kan du se inspirationen till de allra senaste trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger låter dig enkelt anpassa den abstrakta fototapeten "Women’s Night" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en fashionabel dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att ändra utseendet på din hemmiljö på liten budget. Upptäck abstrakta tapeter "Women’s Night" och många andra extraordinära produkter från Bimago-galleriet.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte