tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-35% på fototapeter Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapeter Siluetter till alla rum, kök och badrum

Sortera

Sortera efter

Unika fototapeter Siluett på Galleri Bimago

I kollektionen av fototapet Siluett finner du kreativa dekorationer för vägg. Tack vare ett brett sortiment av tapeter Siluett kan du alltid hitta en idealisk dekor för just ditt hem och din inredning. Kollektionen Siluett erbjuder ett unikt tema som är intressant och passar väl in i alla heminredningar. På Bimago inspireras vi av motiven Siluett för att skapa moderna tapeter. I vår kollektion av fototapeter Siluett finner du väggdekorer för dörrar som är varierande med avseende på stil, färg och storlek. Siluett är motiv som lämpar sig lika bra med starka färger såsom med stillsammare nyanser. Om du fördrar fototapeter Siluett med starka färger kommer ditt hem bli mera energirikt medans motiv med svagare färger skapar ett lugn som ger en stilfull känsla. Ett stort utbud av färger låter dig med lätthet välja bland många motiv i kollektionen Abstrakt, med den bästa inredningen för just ditt hem.

Show More Show Less

Hitta en fototapet Siluett för ditt matsal, kök eller sovrum

För att ett modernt hus ska bli fulländat krävs det unika väggdekorer. I vår kollektion av fototapet Siluett hittar du flera motiv som är mycket enkla att kombinera med heminredningen i ditt hem. Det spelar ingen roll var du placerar fototapeterna Siluett så kommer ditt hem att fyllas av skönhet. En fototapet är en väggdekoration som är kulörrik och tillåter dig att skapa en atmosfär i ditt hem på ett superenkelt sätt. I vår kollektion fototapeter Abstrakt hittar du en månfald av idéer om hur du kan förändra hela din atmosfär. Moderna tapeter Siluett passar perferkt in i inte bara i ett vardagsrum utan våra fototapeter med nyanser av pastell tillåter dig att skapa en skön känsla i ditt hem. Kollektionen av fototapeter Siluett är inte bara idealisk för att inreda vardagsrummet eller somrummet, men också för alla andra rum. Matsal, hall och kök är rum som alla behöver berikas med fototapeter Siluett. Dekorationer för väggar i kollektionen Siluett låter dig att förvandla ditt hem till ett modernt hem på ett mycket billigt och enkelt sätt.

Fototapeter Siluett – ett nytt sätt att inreda ditt hem på!

Våra fototapeter i katergorin Siluett är originella väggdekorer som bör finnas i alla hem för att skapa en personlig atmosfär. De stilfulla och färgglada motiven är inte bara en av fördelarna med fototapeter Siluett, utan även materialet som de tillverkas i ger hela intrycket en extra effekt. Tapeterna i kategorin Siluett tillverkas i ett fleece liknande material där fördelarna är stora. På grund av egenskaperna så döljer materialet utmärkt små skador på väggen. På grund av detta så behöver inte fototapeterna i kategorin Siluett eller väggen några som helst förbearbetning såsom slipning mm. Själva uppsättningen av fototapeterna i kategorin Siluett är busenkelt – der räcker med att pensla ut tapetklister på väggen och sätta upp tapeten på väggen. Fototapeter i fleece i kategorin Siluett är elastiska och tack vare detta så kan man korrigera deras placering även efter att de fästs på väggen. Vi garanterar att uppsättningen av tapeter Siluett kommer verkligen vara enkelt - som även bidrar med en isolernade effekt på grund av fleecematerialet. Dessa fördelar är något som alla lägenheter kan dra nytta av när man inreder sitt hem med tapeterna Abstrakt.

Fototapeter i kategorin Siluett och över 2000 andra vackra väggdekorer

I vårt Galleri hittar du äver 2000 motiv på cafototapeter. Ett stort och brett sortiment gör att du alltid kommer att finna den bästa fototapetern för ditt hus. Kollektionen Siluett representerar enbart en bråkdel av många utföranden på tapeter som erbjuds. Varje kollektion av tavlor skapar kring ett specifikt koncept. I vårt Galleri på Bimago finner du en mångfald av motiv som landskap, städer och grafitti. Bland våra tavlor hittar du både moderna motiv såväl som retro motiv. Kollektionen Siluett och alla andra kollektioner av tavlor hjälper dig att skapa en unik känsla oavsett rum som är raffinerad. Dessutom kan våra tapeter vackert kombineras med andra väggdekorationer. Om du tycker om vår kollektion av tapeter Siluett, ska du besöka våra övriga inspirationer bland många produkter som finns tillgängliga i vår webshop. Abstrakt är motiv som kan bli ett fast dekorativt element i ditt hem – moderna tapeter, canvastavlor och wallies hjälper dig att skapa en unik känsla i ditt hem.