inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Noble Green - Structure Resembling Gilded Malachite Nr 148602

Fototapet Noble Green - Structure Resembling Gilded Malachite Nr 148602

<%= shipping_time %>
med moms

Abstrakta tapeter "Noble Green - Structure Resembling Gilded Malachite"

Abstrakta moderna tapeter som "Noble Green - Structure Resembling Gilded Malachite" är en unik väggdekoration tappning, som gör att du kan förnya ditt rum eller någon annan miljö i bara ett fåtal steg . Tack vare tapetens unika komposition, fascinerar den dig direkt. Färgen Grön, som tillsammans med andra nyanser skapar fantastiska kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i valfri färgskala. Motivet på "Noble Green - Structure Resembling Gilded Malachite" tapeten kommer att passa utmärkt i stort format. Produkten "Noble Green - Structure Resembling Gilded Malachite" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Noble Green - Structure Resembling Gilded Malachite" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för kök.

Abstrakta tapeter "Noble Green - Structure Resembling Gilded Malachite" är en dekoration dedikerad till alla som gillar avant-garde-design . I den unika sammansättningen av motiv som: abstrakt, bakgrund, textur oraz fototapeter kan du se inspirationen till de senaste trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger underlättar matchningen av den abstrakta tapeten "Noble Green - Structure Resembling Gilded Malachite" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en fashionabel dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att snygga till din hemmiljö utan att spendera en förmögenhet. Upptäck moderna abstrakta tapeter "Noble Green - Structure Resembling Gilded Malachite" och många andra unika produkter från Bimago-galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter abstrakt Fototapeter bakgrunder och mönster Fototapeter marmor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte