inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på fototapeter till 2022.12.08 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Tunnel to the future II Nr 61790

Fototapet Tunnel to the future II Nr 61790

<%= shipping_time %>
med moms

Abstrakta tapeter " Tunnel to the future II"

Abstrakta moderna tapeter som " Tunnel to the future II" är en intressant väggdekoration tappning, som gör att du kan förnya ditt vardagsrum eller någon annan miljö superenkelt . Tack vare tapetens unika komposition, fascinerar den dig direkt. Färgen Vit, som tillsammans med andra nyanser skapar exceptionella kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i valfri färgskala. Vi rekommenderar att du väljer den stora " Tunnel to the future II" tapeten så att det vackra motivet kommer att synas väl i ditt hem.

Abstrakta tapeter " Tunnel to the future II" är en dekoration dedikerad till alla som gillar avant-garde-design . I den innovativa sammansättningen av motiv som: abstrakt, modern, tunnlar oraz fototapeter kan du se inspirationen till de mest moderna trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger underlättar matchningen av den abstrakta fototapeten " Tunnel to the future II" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en trendig dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att snygga till din hemmiljö utan att spendera en förmögenhet. Upptäck fototapeter " Tunnel to the future II" och många andra unika produkter från Bimago-galleriet.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte