inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
BLACK SALE med upp till -50% rabatt Erbjudandet gäller till 2022.11.30 Upptäck mera

Fototapet Purple Swirls Nr 61358

Fototapet Purple Swirls Nr 61358

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapeter med abstrakt design "Purple Swirls"

Abstrakta moderna tapeter som "Purple Swirls" är en innovativ väggdekoration tappning, som gör att du kan förvandla ditt sovrum eller någon annan miljö superenkelt . Tack vare tapetens multidimensionella komposition, fångar den blicken direkt. Färgen Lila, som tillsammans med andra nyanser skapar exceptionella kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i valfri färgskala. Vi rekommenderar att du väljer den stora "Purple Swirls" tapeten så att det vackra motivet kommer att synas väl i ditt hem.

Abstrakta tapeter "Purple Swirls" är en dekoration dedikerad till alla som älskar fantasydesign . I den innovativa sammansättningen av motiv som: abstrakt, modern, bakgrund, glans, vågor, grå, violett, virvel oraz fototapeter kan du se inspirationen till de mest moderna trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger låter dig enkelt anpassa den abstrakta fototapeten "Purple Swirls" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en trendig dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att ändra utseendet på din hemmiljö på liten budget. Upptäck abstrakta fototapeter "Purple Swirls" och många andra unika produkter från Bimago-galleriet.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte