inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-30% på fototapeter till 2022.12.04 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Diamond Corridor (Turquoise) Nr 62513

Fototapet Diamond Corridor (Turquoise) Nr 62513

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapeter med abstrakt design "Sapphire Abstraction"

Abstrakta moderna tapeter som "Sapphire Abstraction" är en innovativ i modern tappning, som gör att du kan förnya ditt rum eller någon annan miljö i bara ett fåtal steg . Tack vare tapetens unika komposition, fascinerar den dig direkt. Färgen Blå, som tillsammans med andra nyanser skapar extraordinära kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i vilken färgpalett som helst. Vi rekommenderar att du väljer den stora "Sapphire Abstraction" tapeten så att det vackra motivet kommer att synas väl i ditt hem.

Abstrakta tapeter "Sapphire Abstraction" är en dekoration dedikerad till alla som gillar kreativ design . I den unika sammansättningen av motiv som: abstrakt, modern, geometrisk, ruter, korridor oraz fototapeter kan du se inspirationen till de mest moderna trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger underlättar matchningen av den abstrakta tapeten "Sapphire Abstraction" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en trendig dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att snygga till din hemmiljö utan att spendera en förmögenhet. Upptäck abstrakta tapeter "Sapphire Abstraction" och många andra fantastiska produkter från Bimago-galleriet.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte