inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på fototapeter till 2023.02.05 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Bubble Wall Nr 64290

Fototapet Bubble Wall Nr 64290

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapeter med abstrakt design "Bubble Wall"

Abstrakta moderna tapeter som "Bubble Wall" är en innovativ i modern tappning, som gör att du kan förnya ditt rum eller någon annan miljö supersnabbt . Tack vare tapetens unika komposition, fascinerar den dig direkt. Färgen Vit, som tillsammans med andra nyanser skapar extraordinära kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i valfri färgskala. Vi rekommenderar att du väljer den stora "Bubble Wall" tapeten så att det vackra motivet kommer att synas väl i ditt hem.

Abstrakta designtapeter "Bubble Wall" är en dekoration dedikerad till alla som gillar fantasydesign . I den innovativa sammansättningen av motiv som: abstrakt, modern, bakgrund, geometrisk, vit oraz fototapeter kan du se inspirationen till de allra senaste trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger underlättar matchningen av den abstrakta fototapeten "Bubble Wall" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en trendig dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att snygga till din hemmiljö på liten budget. Upptäck moderna abstrakta tapeter "Bubble Wall" och många andra unika produkter från Bimago-galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter för hemmet Fototapeter modernt
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte