inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter till 2023.12.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Mist Nr 149002

Taggar: #fototapeter

Fototapet Mist Nr 149002

<%= shipping_time %>
med moms

Abstrakt canvasmotiv "Mist"

Det abstrakta canvasmotivet "Mist" är en dekoration till väggen i modern design som kan förändra looken på ditt hem. I canvastavlan "Mist" kan man se stor inspiration från den moderna konsten. Denna unika abstrakta tavlan påminner om de mest viktiga verken av Wasilly Kandinsky eller Paul Klee. Om du gillar okonventionella dekorativa lösningar, är den abtrakta tavlan "Mist" verkligen något för dig. Originalformen och dominansen av färgen "Grön" representrerar en perfekt kombination när det gäller den här typen av dekoration.

Den abstrakta tavlan med titeln "Mist" kommer utan tvivel att donera en konstnärlig touch till din inredning. Både användningen av färger och motivet ger intryck av en innovativ aspekt. Om du letar efter ett perfekt dekorativt objekt till ditt kontor, kommer det abstrakta canvastrycket "Mist" att bli den perfekta sista touchen till inredningen i din hemmiljö. Den abstrakta tavlan i "abstrakt, växter, maskrosor, dimma oraz fototapeter" finns i olika storlekar, vilket gör den enkel att inreda med i alla typer av hem.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte