tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-35% på fototapeter Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Unika fototapeter Former på Galleri Bimago

I kollektionen av fototapet Former kan du upptäcka fantastiska dekorationer för vägg. Tack vare ett brett sortiment av fototapeter Former kan du alltid hitta en idealisk dekor för just ditt hem och din inredning. Kollektionen Former erbjuder ett unikt tema som är inspirerande och passar väl in i alla heminredningar. På Bimago inspireras vi av motiven Former för att skapa moderna tapeter. I vår kollektion av vacker tapet Former finner du väggdekorer för väggar som är unika med avseende på stil, färg och dimensioner. Former är motiv som lämpar sig lika bra med livliga färger såsom med stillsammare nyanser. Om du fördrar fototapeter Former med starka färger kommer ditt hem bli mera energirikt medans motiv med svagare färger skapar ett lugn som ger en lounge känsla. Ett stort utbud av färger låter dig utan problem välja bland många motiv i kollektionen Abstrakt, med den bästa designen för just ditt hem.

Show More Show Less

Hitta en fototapet Former för ditt matsal, kök eller sovrum

För att ett modernt hus ska bli fulländat krävs det vackra väggdekorer. I vår kollektion av fototapet Former finner du flera dekorer som är mycket enkla att kombinera med heminredningen i ditt hem. Oavsett var du placerar fototapeterna Former så kommer ditt hem att fyllas av skönhet. En fototapet är en väggdekoration som är kulörrik och tillåter dig att skapa en atmosfär i ditt hem på ett enkelt sätt. I vår kollektion fototapeter Abstrakt hittar du stort utbud av idéer om hur du kan inreda hela din atmosfär. Moderna tapeter Former fungerar perfekt i inte bara i ett vardagsrum utan våra fototapeter med nyanser av pastell tillåter dig att skapa en skön känsla i din lägenhet. Kollektionen av fototapeter Former är inte bara idealisk för att inreda sovrummet eller vardagsrummet, men även för de andra rum. Matsal, hall och kök är rum som alla behöver berikas med fototapeter Former. Dekorationer för dörrar i kollektionen Former låter dig att förvandla din lägenhet till ett modernt hem på ett mycket billigt och enkelt sätt.

Fototapeter Former – ett nytt sätt att inreda ditt hem på!

Våra fototapeter i katergorin Former är intressanta dekorationer som bör finnas i alla hem för att skapa en personlig atmosfär. De moderna och färgfulla motiven är inte bara en av fördelarna med fototapeter Former, utan materialet som de tillverkas i ger hela intrycket en extra effekt. Tapeterna i kategorin Former tillverkas i ett fleece liknande material där effekterna är stora. På grund av egenskaperna så täcker materialet utmärkt ojämheter på väggen. På grund av detta så behöver inte fototapeterna i kategorin Former eller väggen några som helst förberedelser såsom slipning mm. Själva uppsättningen av fototapeterna i kategorin Former är lätt – der räcker med att pensla ut tapetklister på väggen och sätta upp tapeten på väggen. Fototapeter i fleece i kategorin Former är elastiska och tack vare detta så kan man korrigera deras placering även efter att de fästs på väggen. Vi garanterar att uppsättningen av tapeter Former kommer verkligen vara smidigt - som även bidrar med en isolernade effekt på grund av fleecematerialet. Dessa fördelar är något som alla lägenheter kan dra nytta av när man inreder sitt hem med tapeterna Abstrakt.

Fototapeter i kategorin Former och över 2000 andra vackra väggdekorer

På Bimago hittar du äver 2000 motiv på fototapeter. Ett stort och motivrikt sortiment gör att du alltid kommer att finna den optimala fototapetern för ditt hem. Kollektionen Former representerar endast en bråkdel av många utföranden på tapeter som erbjuds. Varje kollektion av tavlor inspireras av olika teman. I vårt Online-galleri på Bimago finner du en mångfald av motiv som blommor, landskap och geometriska mönster. Bland våra fototapeter hittar du både moderna motiv såväl som vintage motiv. Kollektionen Former och alla andra kollektioner av fototapeter hjälper dig att skapa en unik känsla oavsett rum som är stilfull. Dessutom kan våra tapeter vackert kombineras med andra väggdekorationer. Om du tycker om vår kollektion av tapeter Former, ska du besöka våra övriga produkter bland en mångfald produkter som finns tillgängliga i vårt galleri. Abstrakt är motiv som kan bli ett fast dekorativt element i ditt hem – tapeter, canvastavlor och wallies hjälper dig att skapa en unik känsla i ditt hem.