inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter till 2023.12.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Enkelt mönster - svart och vit abstraktion med regelbundna geometriska figurer Nr 136334

Fototapet Enkelt mönster - svart och vit abstraktion med regelbundna geometriska figurer Nr 136334

<%= shipping_time %>
med moms

Abstrakta tapeter "Enkelt mönster - svart och vit abstraktion med regelbundna geometriska figurer"

Fototapeter som "Enkelt mönster - svart och vit abstraktion med regelbundna geometriska figurer" är en intressant väggdekoration tappning, som gör att du kan förnya ditt rum eller någon annan miljö supersnabbt . Tack vare tapetens unika komposition, fångar den blicken direkt. Färgen Svartvitt, som tillsammans med andra nyanser skapar exceptionella kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i vilken färgpalett som helst. Motivet på "Enkelt mönster - svart och vit abstraktion med regelbundna geometriska figurer" tapeten kommer att passa utmärkt i stort format. Produkten "Enkelt mönster - svart och vit abstraktion med regelbundna geometriska figurer" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Enkelt mönster - svart och vit abstraktion med regelbundna geometriska figurer" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för korridor.

Abstrakta designtapeter "Enkelt mönster - svart och vit abstraktion med regelbundna geometriska figurer" är en dekoration dedikerad till alla som gillar fantasydesign . I den innovativa sammansättningen av motiv som: abstrakt, svartvitt, geometrisk oraz fototapeter kan du se inspirationen till de mest moderna trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger låter dig enkelt anpassa den abstrakta tapeten "Enkelt mönster - svart och vit abstraktion med regelbundna geometriska figurer" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en fashionabel dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att ändra utseendet på din hemmiljö utan att spendera en förmögenhet. Upptäck abstrakta tapeter "Enkelt mönster - svart och vit abstraktion med regelbundna geometriska figurer" och många andra unika produkter från Bimago-galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter abstrakt Fototapeter svartvitt Fototapeter geometriskt
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte