inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på fototapeter till 2023.02.05 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Stairway to Santorini Nr 105757

Fototapet Stairway to Santorini Nr 105757

<%= shipping_time %>
med moms

Canvastavla "Stairway to Santorini"

Landskapsmålningar som fångar resandets atmosfär kan ge nytt liv till dina väggar. Kategorin Optiska illusioner bjuder in dig till att upptäcka ett fantastiskt urval av målningar som du kan hitta i Bimago-butiken. I denna originellal samling kan du få upptäcka canvastavlor "Stairway to Santorini", som fångar den extraordinära skönheten. Tack vare landskapstavlan "Stairway to Santorini" kan du njuta av en underbar vy varje dag medan extraordinära färger ger energi till ditt hem. Att sätta en finish till inredningen med den här tavlan är ett utmärkt sätt att visa din passion, att alltid kunna visa upp din favoritplats eller för att minnas en fin semester. Landskapet som visas på tavlan "Stairway to Santorini" är perfekt för dem som älskar Optiska illusioner och att upptäcka världens mest framträdande platserna.

Landskapstavlan "Stairway to Santorini" kan beställas i olika utföranden. Tack vare den högkvalitativa tryckmetoden kommer motivet Optiska illusioner - att passa utmärkt både på små och stora dukar i oliks storlekar. Landskapstryck på canvas är universella väggdekorationer som aldrig går ur modet och är därför lämpliga för vilken typ av utrymme som helst. Därför kan landskapstavlor på canvas "Stairway to Santorini" skapa en vacker miljö i ditt hem, men också på kontor, butiker eller i studios.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter arkitektur Fototapeter 3D & Optiska illusioner
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte