tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter
Sommarrea upp till 70% rabatt Erbjudandet gäller till 2021.06.30 Upptäck

Fototapet White Mystery, Nr 92683

Fototapet White Mystery, Nr 92683

<%= shipping_time %>
med moms
+ fraktkostnader från 134,10 kr

Tapet "White Mystery"

Trendiga tapet "White Mystery" i kategorin 3D är en fantastisk dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Fototapet "White Mystery" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "White Mystery" är: abstrakt, bakgrund, modern, geometrisk, 3D, rymden, vit, visuell illusion oraz fototapeter.

Fototapet "White Mystery" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "White Mystery" som är lite större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "White Mystery" är Vit. Dessa vackra väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "White Mystery" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "White Mystery" och andra vackra tapeter ifrån kategorin 3D samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "White Mystery" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter 3D Fototapeter vardagsrum