tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-35% på fototapeter till 2021.09.27 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Svart och vitt 3D tunnel, Nr 60159

Fototapet Svart och vitt 3D tunnel, Nr 60159

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet "Svart och vitt 3D tunnel"

Fototapet "Svart och vitt 3D tunnel" och andra fototapeter i kategorin 3D som passar alla interiörer. Används oftast som dekoration i vardagsrum, men passar även utmärkt som dekorationsidé till andra interiörer: korridorer, väntrum, läkarmottagningar, exklusiva skönhetssalonger eller representativa advokatbyråer och kontor. De vackra färgerna och mönsterna [product color] på fleecetapeten "Svart och vitt 3D tunnel" är perfekt för dem som är intesserade av följande dekorativa motiv: [product tags].

Alla tapeter tillverkas av fleece som väger 110 g / m2. Det är ett enkelt material att montera, smutsavvisande - och dessutom döljer det små ojämnheter och sprickor i väggarna och låter väggen andas. Osäker på hur du monterar tapeten "Svart och vitt 3D tunnel" på väggen på väggen? våra råd om hur du installerar och få reda på hur man gör det steg för steg.

[Product-prefix-title] "Svart och vitt 3D tunnel" är ett mönster som skapats av designexperter av Bimagos designers - rätt stylat kommer det skapa en originell miljö Originaliteten kommer att framhäva din stil eller optiskt förstora den. Kanske gillar du vill se andra många andra trendiga moderna tapeter i kategorin 3D? Om svaret är "ja", bjuder vi in dig att upptäcka en rik {samling tapeter | olika tapeter från bimago bimago i galleriet.