inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-40% på fototapeter till 2023.01.26 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Relaxation Depth Nr 126189

Fototapet Relaxation Depth Nr 126189

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Relaxation Depth"

Unika tapet "Relaxation Depth" i kategorin 3D är en underbar dekoration för att för stora ytor - Fototapet "Relaxation Depth" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Relaxation Depth" är: abstrakt, bakgrund, modern, geometrisk, 3D oraz fototapeter.

Fototapet "Relaxation Depth" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Relaxation Depth" som är lite större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Relaxation Depth" är Svartvitt. Dessa vackra väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Relaxation Depth" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Relaxation Depth" och andra vackra tapeter ifrån kategorin 3D samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Relaxation Depth" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte